Твереза Славутчина
 

П'ятиденний семінар для педагогів у Славуті

24-25 лютого 2012 року у Києві відбудеться II ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАТЬКІВСЬКИЙ ФОРУМ

Якщо вам не байдуже, в якому суспільстві будуть завтра жити наші діти і ким вони виростуть, запрошуємо Вас взяти участь у II Всеукраїнському батьківському форумі.

Батьківський форум — це унікальне місце зустрічі небайдужих батьків і педагогів зі всієї України, це можливість правдиво змалювати проблеми і знайти реальні способи для їх подолання. Це можливість почерпнути досвід активних батьків і талановитих педагогів.

ОРГАНІЗАТОР ФОРУМУ:

Всеукраїнська громадська організація «Батьківський комітет України».

ОФІЦІЙНА ПІДТРИМКА:

  • Національна академія педагогічних наук України
  • Головне управління освіти і науки м. Києва
  • Профспілка працівників освіти і науки України

ТЕМИ ФОРУМУ:

  • Захист дітей від сучасних негативних тенденцій.
  • Популяризація традиційних сімейних, моральних і духовних цінностей.
  • Протистояння впровадженню антисімейних технологій: ювенальної юстиції, гендерної політики, сексуальної «освіті» в школах і т.д.
  • Сприяння школі у виховній і просвітницькій роботі.

ПРОГРАМА ФОРУМУ (24-25 лютого 2012):

9:00 — 10:00 — реєстрація учасників

10:00 — 13:00 — Форум (доповіді фахівців, офіційних осіб, батьківських комітетів, гостей).

12:00 — 13:00 — прес-конференція для ЗМІ (24.02.2012)

14:00 — 18:00 — Лекції, майстер-класи, обговорення питань.

Вас чекають цікаві виступи відомих громадських діячів, представників науки і культури. Спеціальні гості:

II ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАТЬКІВСЬКИЙ ФОРУМ відбудеться 24-25 лютого 2012 року за участю В. Г. ЖДАНОВА

  • Ірина Мєдвєдєва — директор Інституту демографічної безпеки, дитячий психолог. Виступ з актуальних для нашого часу питань виховання підростаючого покоління.
  • Василь Яцкін — актор, кінорежисер. Представить кінолекторії про вплив ЗМІ і мультфільмів, що закликають до морального пробудження суспільства.
  • Володимир Жданов — відомий суспільний діяч, експерт в області антиалкогольної діяльності.

АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРУМУ:

Нашим дітям сьогодні нав'язують принципи гендерної рівності і боротьби з «гендерними стереотипами». Насправді в Європі під цими термінами розуміється рівність п'яти «гендерів»: чоловічого, жіночого, транссексуального, бісексуального, гомосексуального. Кожного, хто не сприймає такої «рівності», чекає суворе покарання згідно антидискримінаційного законодавства. Традиційні цінності підміняються збоченнями. Так, для усунення «дискримінації» одностатевих «шлюбів», в яких хочуть всиновлювати дітей, у багатьох країнах Заходу вже сьогодні законодавчо заборонені слова «батько» і «мати», замість яких введено терміни «родитель 1» і «родитель 2».

Принципи ювенальної юстиції, направлені на знищення інституту сім'ї, повсюдно впроваджуються сьогодні в Україні. Їх наслідок у благополучній Європі: у Німеччині 70 000 дітей щорічно вилучаються з рідних сімей, у Франції - 50 тис. дітей. В Україні - поки що 12 тис. дітей (для порівняння в 1999 році - близько 1,5 тис.). З урахуванням нашої економічної ситуації, скільки сиріт при живих батьках буде в Україну через кілька років?

«Сексуальна освіта» сьогодні нав'язується дітям з мовчазної згоди батьків. Це робиться під приводом профілактики ВІЛ/СНІДу. Проте в Європі цей процес зайшов далеко вперед. Наприклад, «Стандарти сексуальної освіти в Європі» зобов'язують починати сексуальну освіту з дитинства і розбещують прямо з ясел (нові рекомендації стосуються дітей від 0 до 4 років).

Якщо все це буде впроваджено в Україну, то нас чекає необоротна моральна деградація і демографічна катастрофа. Хто і для чого це робить? Як цьому протистояти?

Для обговорення цих та багатьох інших питань ми запрошуємо на Форум всіх, хто любить своїх дітей і нашу багатостраждальну Батьківщину з її духовними традиціями, цінностями і культурою; хто відчуває тривогу за майбутнє наших дітей. Запрошуємо небайдужих батьків, які розуміють, що сьогодні не можна просто так перекласти відповідальність за виховання своїх дітей на школу або дитячий садок.

Сьогодні дитина часто розглядається як матеріал, з якого потрібно виліпити ідеального споживача - інфантильну істоту без будь-яких високих духовних запитів. І з цієї причини існує тільки одна сила, по-справжньому зацікавлена в тому, щоб захистити дітей від усього негативу споживацького суспільства і здатна виховати їх моральними людьми - це їхні батьки. Тому ми запрошуємо батьків об'єднуватися - сьогодні багато що залежить від наших спільних дій!

Запрошуйте на форум робітників освіти: для цього можна скористатися готовими шаблонами листів російською та українською мовами.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ФОРУМУ:

м. Київ, вул. Дегтярівська 49-Г, «Палац культури КНЕУ» (5 хвилин від метро Берестейська)

Зал вміщує 840 осіб.

Участь безкоштовна. Попередня реєстрація обов'язкова.

Контакти для довідок та реєстрації: тел. e-mail, e-mail.

e-mail: e-mail

Всі учасники Форуму забезпечуються методичними та інформаційними матеріалами. Надаються варіанти розміщення учасників з інших міст.

Організатори форуму не беруть участі в парламентських виборах 2012, на форумі не буде місця для великої української політики.

Детальна інформація на сайті www.rodkom.org

ЗАПРОШЕННЯ НА ФОРУМ (УКР): Скачати у файлі *.DOC

ЗАПРОШЕННЯ НА ФОРУМ (РУС): Скачати у файлі *.DOC

Листок реєстрації: Скачати у файлі *.DOC